Amb motiu del Dia Mundial del Turisme que se celebra cada any el 27 de setembre, Visitelche ha organitzat eixides amb transport gratuït al Centre de Cultura Tradicional i Museu Escolar de Pusol i al Jaciment Arqueològic de la Alcudia i el seu museu, a més de les activitats organitzades en el centre històric i el Palmerar des del dijous fins al diumenge.

En aquest sentit, estan previstes visites guiades al Palmerar i centre històric el dijous a les 11.30h i el dissabte i diumenge en dos torns, 11.30h i 17h. També el dijous es realitzarà una ruta per les palmeres singulars del Palmerar històric a les 17.30h des de l’Oficina de Turisme i visites al Museu de Pusol amb autobús gratuït i places limitades el dijous a les 9.45h i 11.30h i el diumenge a les 11 del matí.

Aquells que vulguen acudir al Jaciment de la Alcudia, les eixides tindran lloc el dissabte en tres torns, 9.45h, 12.15h i 17h. Les visites del matí comptaran amb una experiència virtual en 3D a les termes orientals que realitza el Patrimoni Virtual de la Universitat d’Alacant (UA).

A més, gràcies a la col·laboració de la regidoria de Cultura, s’ha completat el programa per a la celebració del Dia Mundial del Turisme que inclou portes obertes en tots els museus del municipi, rutes paleourbanas, tallers i visites al Museu Paleontològic d’Elx (MUPE) i demostracions de l’ofici de palmerero en el Museu del Palmerar.

També la torre del campanar de la basílica de Santa María realitzarà visites teatralizadas des del dijous al diumenge i diferents empreses turístiques del municipi ofereixen descomptes i ofertes durant el cap de setmana. Per a més informació, en la web de Turisme www.visitelche.com.