L’empresa ARATURIS els anima a aisitr les visites teatralitzades sobre Alfons X “El Savi” i la fundació de Guardamar en l’Edat mitjana.
Les visites es realitzaran durant els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre coincidint amb els dies festius del pont de la Constitució i la Immaculada.
L’horari serà de demà, a les 11 i el lloc d’inici des de la coqueta plaça del Rosari de Guardamar del Segura.
En la visita coneixerem gràcies a un narrador la situació de la reconquesta sobre el regne musulmà de Múrcia en l’Edat mitjana llevantina.
També de boca del mateix Rei Savi, interpretat per un actor, ens explicarà com van ser les seues conquestes, els tractats amb Jaume I, el seu matrimoni; sentirem també les famoses Cantigues que va compondre i que podrien estar en qualsevol llista d’èxits actuals.
Una proposta cultural i històrica molt entretinguda i ideal per a un matí festiu amb adults, família i xiquets ja que es realitza en l’entorn exterior del Castell de Guardamar
Les places de cada visita es poden reservar en la pàgina web de ARATURIS. www.araturis.com o cridant al tfn. 691526668 admetem reserves via Whatsapp.
Preu per adult: 10 € . Xiquets de 4 a 16 anys: 5 €.
Preus especials per a grups.
ACTES DURANT L’ANY 2022
El passat 23 de novembre es va celebrar a Toledo el 800 aniversari del naixement d’Alfons X i es crec oficialment la Xarxa de ciutats Alfonsies en la qual Guardamar del Segura participa juntament amb altres 50 poblacions espanyoles.
Aquesta xarxa recordara el 800 aniversari del naixement de l’Il·lustre Rei Castellà Alfons X “El Savi” al llarg d’aquest any 2021 i el 2022.
Guardamar vila fundada per Alfons X en 1271, a la qual va concedir els furs d’Alacant, és l’única població de les fundades per Alfons X que va acabar perdent Castella en favor de la Corona d’Aragó l’any 1305 pel tractat d’Elx.