La programació  ‘Viu l’Estiu’ que organitza l’Ajuntament d’Alcoi de forma transversal des de diverses regidories segueix amb la seua programació durant aquesta última setmana d’agost. Les activitats són variades i poden participar persones de totes les edats amb diferents aficions i interessos però aquesta setmana, la música és, sens dubte, la protagonista. Dos concerts, màgia amb música en directe, una nova pel·lícula i les visites a la Sarga són el menú per a consumir cultura a Alcoi.

Els divendres sempre són per al cinema d’estiu. La pel·lícula ‘Buñuel en el laberinto de las tortugas’ serà projectada el divendres 28 d’agost a les 22 hores a l’Ivam Cada Alcoi.

El dissabte 29 d’agost hi haurà una nova oportunitat de gaudir de la música, en aquest cas en el Poliesportiu de Batoi. L’Agrupació Musical Serpis a les 20 hores oferirà un concert de música de cinema. Bandes sonores de mítiques pel·lícules per a portar a la ment records personals i familiars.

I per a tancar la setmana, el diumenge, les Pintures de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat tornen a esperar als visitants. Cal fer reserva a l’enllaç  http://www.lasargareservas.com/ ja que l’aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10, 11 , 12  i 13  hores.

Per últim, recordar que les activitats per a xiquetes i xiquets de la Biblioteca Tirisiti ja estan a punt d’acabar. Encara queda avui dijous i demà divendres, dues sessions dedicades al fons marí per a gaudir de la lectura esperen als més menuts a les 11.30 hores a l’Avinguda País Valencià, 1. Cal reserva prèvia al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic en biblioteca@alcoi.org.