Viva Suecia, Sidonie i Temples encapçalen les noves confirmacions per a Low Festival 2020

Viva Suecia, Sidonie i Temples  encapçalen les noves confirmacions per a Low Festival 2020

Sis nous noms arriben hui a Low Festival 2020. Els internacionals Tremps i els nacionals Visca Suècia i Sidonie encapçalen una tanda en la qual també arriben Novetats Carminha, Rufus T. Firefly i Col·lectiu Da Silva.

Els britànics Tremps són una de les millors bandes de rock psicodèlic d’aquesta dècada. Formats a Anglaterra en 2012, el (ara) trio ha girat per tot el món defensant un so que conjumina melodies i arranjaments clàssics amb una pàtina contemporània que ha format escola. La fórmula, aquest 2019, s’ha refinat, i el recent “Hot Motion” aprofundeix en una producció més gran i precisa que mai en la seua carrera, amb estructures i melodies cuidadísimas, quasi hipnotizantes.

En el pla nacional, els murcians Viva Suècia repeteixen en Low Festival per segon any consecutiu. Una rara avis en el cartell del festival, però un faig fallida més que justificat en la línia artística del festival: el grup liderat per Rafa Val acaba de publicar “El miracle”, un disc que ha sigut acollit amb enorme entusiasme per part dels lowers i que els servirà per a tornar en gran a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor en 2020.

Sidonie és la tercera confirmació del dia, i el seu es preveu com un dels xous més esperats pels lowers. Amb el seu sac d’himnes carregat a l’esquena, el trio prepara ja nous temes, que segur es convertiran en nous hits marca de la casa.

I una altra factoria de hits que s’uneix a Low Festival en aquesta ocasió és la de Novetats Carminha. Els gallecs semblen no tindre sostre, ni a nivell creatiu ni de popularitat. Perquè, si “Campions del Món” els va convertir en la millor banda de rock del moment, “Ultralleuger” els ha col·locats com el projecte més atrevit i refrescant de la seua generació.

Rufus T. Firefly per fi estarà a Benidorm. I és que la banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro encara no havia passat per un festival en el qual encaixen a la perfecció. Sens dubte, desplegaran el seu arsenal de capes i melodies per a conquistar al gran públic.

Tanca aquesta tanda un dels noms més refrescants d’aquest 2019. Col·lectiu Da Silva, malgrat l’esment a certa competència turística de la ciutat (sort que ningú puga competir contra Benidorm), s’ha merescut el seu buit en Low Festival 2020 gràcies a unes cançons amb vocació d’himne que prometen donar per a pogo.

#Low2020, abonaments a la venda des de 50€

Els abonaments de tres dies per a assistir a Low Festival 2020 poden adquirir-se en lowfestival.es/abonos/ per només 50€, només fins a aquest dijous a la nit, quan pujaran de preu. En el cas dels abonaments VIP i VIP POOL, estan disponibles per 115€ i 170€ respectivament.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X