Vivir Así Es Morir de Amor és la gran producció musical dedicada a Camilo Sesto que triomfa a Espanya i que pren el títol d’un de les grans cançons que va cantar el gran intèrpret. Camilo Sesto, el nom artístic de Camilo Blanes, ha sigut un dels cantants més internacionals que ha tingut Espanya. Camilo Sesto a qui se li rendeix aquest gran homenatge musical es va convertir amb la seua veu i el seu estil en una gran estrela internacional de la cançó que podrem veure aquest divendres 8 i dissabte, 9 d’abril 2022. 20.30 i 20.00 hores respectivament, en el Auditori de la Mediterrània. a La Nucia.

Dels productors de Symphonic Rhapsody of Queen, History of Rock, i altres títols reeixits que han triomfat i repetit gires per grans escenaris d’Espanya, arriba el major tribut musical entorn de la figura de Camilo Sesto, la gran veu que queda com a llegendària després de la seua defunció al setembre de 2019,

Camilo Sesto, mort en 2019, va arribar a convertir-se, en els seus grans moments de triomf i de fama, en un de les grans icones internacionals, un cantant amb una veu que embolicava a qui l’escoltava, amb melodies molt pegadizas, romàntiques i no per això fàcils de cantar.

La producció Vivir Así Es Morir de Amor s’ha concebut i creat des del respecte estricte a tot el que va fer i va representar Camilo Sesto. Amb admiració es rendeix aquest gran homenatge musical fent un ampli recorregut per les cançons més grans i emblemàtiques de la meteòrica carrera de Camilo Sesto, totes elles himnes i números u en desenes de països.

Una producció feta per a reviure cançons com “Algo de mí”, “El amor de mi vida”, “Perdóname” i moltes més, fins a arribar a la que dona títol a aquest tribut a Camilo Sesto, “Vivir Así Es Morir de Amor”. Tot amb una gran posada en escena i amb detalls que fan el delit de tots els seguidors de Camilo Sesto i dels qui vulguen acostar-se de nou a les cançons que van marcar una època de la música a l’Espanya, i en altres països, de la segona meitat del segle XX.

El gran èxit de l’estrena, durant una setmana, a Alcoi, la ciutat que va veure nàixer a Camilo Sesto, de la producció “Vivir Así Es Morir de Amor”, ha impulsat la gira nacional pels grans teatres d’Espanya, incloent també el Auditori de la Mediterrània.

Entrades: 42 euros. Preu únic.

Entrades de “Vivir Así Es Morir de Amor” a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, telèfon: 902 444 300 o en el següent enllaç:

https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/