Workshop Experimental Floorwork amb Sandra Egido a FLOW

Workshop Experimental Floorwork amb Sandra Egido a FLOW

CONEIX A SANDRA (Sandralee Egido Ibañez)

Nascuda a Villena (Alacant), Sandra Egido va descobrir el món del ball fa 12 anys, sentint la trucada pels estils clarament urbans com el breakdance i l’hip hop, encara que amb un lloc per al contemporani el qual ha acabat sent la part principal del seu estil personal.

Els seus estudis comencen a Espanya i continuen principalment en Los Angeles, també Londres i la Xina han sigut destinacions clau en la seua formació. Des de fa ja 6 anys, és ballarina i coreògrafa professional, participant en competicions, programes de televisió, espots publicitaris, videoclips, etc. Les fronteres espanyoles no han sigut un límit per a la seua carrera professional: la Xina, Los Angeles, Alemanya, França, Croàcia o Dubai han sigut alguns de les destinacions.

Actualment centrada el projecte ¨lookathingsdifferent´ amb a Carla Cervantes, juntes han format part del professorat de la revolucionària tornada del programa ¨Fama a ballar¨.

Aprendre, crear i compartir amb els altres, són valors base que uneixen la part professional i personal en la seua vida.

EXPERIMENTAL FLOOWORK

Treball de sòl amb diferents tècniques procedents del breakdance i el contemporani, desenvolupades a través d’influències d’estils més urbans.

Les classes contenen una part important centrada en la condició física i l’aprenentatge d’elements que formen la base d’aquest treball en concret, també treballarem a nivell coreogràfic per a així aplicar tot l’adquirit a un nivell més musical.

Reserva la teua plaça a través del següent formulari d’inscripció:

https://forms.gle/*ieWaaua6ae2UH2zu9

+INFO Cintia Solbes Victoria

cintiaflowespaciovivo@gmail.com

625312763

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X