Es convoca el X Certamen Literari «Universitat Popular d’Almansa» en les modalitats de Relat breu i Poesia, en totes dues modalitats el tema serà lliure. La convocatòria és de caràcter nacional, residents a Espanya i majors d’edat i els treballs hauran de presentar-se redactats en llengua castellana.

Les obres presentades han de ser originals, inèdites, que no hagen sigut premiades en cap altre concurs. Els textos tindran una extensió màxima de 2 pàgines a una cara. En poesia el mínim serà 10 versos i el màxim 40. Els autors únicament podran presentar una obra per modalitat. .

Els textos es presentaran baix LEMA O PSEUDÒNIM, sense signatura. S’acompanyaran d’un sobre tancat en l’exterior del qual figure el lema i a l’interior la identitat (autor/a: nom, cognoms, domicili, telèfon i currículum.)

Es podran entregar en la Secretaria de Cultura o enviant-se per correu a:

X CERTAMEN LITERARI «Universitat Popular d’Almansa»
Casa de Cultura – C/ Aragó, 19-21 – 02640 ALMANSA (Albacete)
Telèfon 967-34.44.44

El termini d’admissió d’originals finalitzarà el 30 de setembre de 2024. El jurat seleccionarà les tres millors obres de cada modalitat, podent fer “Menció Especial” a altres per la seua qualitat literària.

S’estableix com a premi la publicació dels treballs premiats de totes dues modalitats, així com Diploma acreditatiu. També es podran publicar les “Mencions Especials”. S’entregaran 20 exemplars a cada autor/als treballs del qual s’incloguen en la publicació.

El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 24 de gener de 2025. Els autors/as guardonats llegiran fragments de la seua obra en el lliurament de premis.

Més informació: https://almansacultura.es/index.php/component/k2/item/908-ixcertamen