Els melòmans tenen aquest cap de setmana dues grans cites a Xàbia. El divendres, l’església de Sant Bertomeu acull un dels concerts més importants de la programació cultural de l’hivern; arriba l’Orquestra Simfònica  de l’ADDA (Auditori de la Diputació d’Alacant) una agrupació amb més de 50 músics amb una sorprenent trajectòria que ha generat enorme repercussió nacional i internacional per la qualitat i energia de la seua personalitat sonora.

L’actuació a Xàbia serà a les 21 hores i té entrada gratuïta en estar organitzada per la regidoria de Cultura. L’orquestra oferirà un repertori protagonitzat per Beethoven, ja que sota les batutes de Bernat Quetglas i Daniel Ros sonaran les simfonies número 1 en Do Major i la número 5 en Do Menor.

El cap de setmana segueix amb gran presència musical ja que el dissabte (8 de febrer a les 21 hores) també es podrà gaudir de Púrpura Pansa, un dels millors grups de música de cambra del moment.

El concert d’aquest quartet de saxofons, titulat “Ànima i passió” barreja música espanyola i tango. Serà a l’església del Loreto, també amb accés gratuït, i és el primer del cicle Els Colors de la Música.