Xàbia gaudeix aquest divendres d’una cita musical de primer nivell amb el concert de l’Orquestra Simfònica de l’ ADDA

Xàbia gaudeix aquest divendres d’una cita musical de primer nivell amb el concert de l’Orquestra Simfònica de l’ ADDA

Els melòmans tenen aquest cap de setmana dues grans cites a Xàbia. El divendres, l’església de Sant Bertomeu acull un dels concerts més importants de la programació cultural de l’hivern; arriba l’Orquestra Simfònica  de l’ADDA (Auditori de la Diputació d’Alacant) una agrupació amb més de 50 músics amb una sorprenent trajectòria que ha generat enorme repercussió nacional i internacional per la qualitat i energia de la seua personalitat sonora.

L’actuació a Xàbia serà a les 21 hores i té entrada gratuïta en estar organitzada per la regidoria de Cultura. L’orquestra oferirà un repertori protagonitzat per Beethoven, ja que sota les batutes de Bernat Quetglas i Daniel Ros sonaran les simfonies número 1 en Do Major i la número 5 en Do Menor.

El cap de setmana segueix amb gran presència musical ja que el dissabte (8 de febrer a les 21 hores) també es podrà gaudir de Púrpura Pansa, un dels millors grups de música de cambra del moment.

El concert d’aquest quartet de saxofons, titulat “Ànima i passió” barreja música espanyola i tango. Serà a l’església del Loreto, també amb accés gratuït, i és el primer del cicle Els Colors de la Música.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X