Les regidories de Joventut i Turisme de Xàbia han programat un estiu més sessions setmanals de cinema a l’aire lliure com a opció d’oci gratuït i familiar les nits d’estiu. No obstant això, per a poder controlar l’aforament i el compliment de les mesures de seguretat sanitària per a previndre la Covid19, les pel·lícules no es projectaran a la platja de l’Arenal sinó en un recinte que permet realitzar el pertinent control d’accés: la zona de Xàbia Park annexa a l’ambulatori auxiliar.

Cada setmana es posaran a la disposició del públic interessat 250 entrades, que es podran recollir gratuïtament (a partir dels dijous previs a la pel·lícula) en les oficines de Turisme. Les cinc sessions programades seran les nits dels dimarts, a les 22 hores, i per a accedir al recinte, caldrà portar màscara i utilitzar el higienitzador de mans.

També com a mesura preventiva, no es permetrà consumir menjar al cinema d’estiu, que tindrà les cadires organitzades seguint les directrius de distància social.

Les pel·lícules programades per a aquesta temporada són: Shazam (14 de juliol), Smallfoot (21 de juliol),  Maquia, una història d’amor immortal (28 de juliol), Ocean’s 8 (4 d’agost) i Dins del laberint (11 d’agost).