El departament de Joventut i Infància de Xàbia ofereix a partir de hui programació educativa i d’oci familiar a través del seu perfil d’Instagram PlayJove_Xàbia i el de nova creació Playfamily20, més enfocat als més xicotets.

Baix el lema “Que el virus no et pare!” els diferents monitors d’aquest servei municipal guiaran rutines, reptes o entrenaments i proposaran activitats: des de receptes de cuina a experiments, activitats artístiques, sorpreses o vinculades a les mascotes. També, convidaran a l’interactuació com a manera d’afavorir el contacte entre els joves del municipi.

A més, l’aula d’estudi també es converteix en virtual a través de l’aplicació meet de google. Cada dia, de 16 a 17 hores estaran els tutors disponibles per a atendre dubtes o ajudar amb els deures. La regidora Montse Villaverde ha destacat la importància de mantindre aquest servei en dies en què la formació es realitza totalment des de casa, sobretot pensant en els xiquets i xiquetes que no compten amb el reforç dels pares, bé perquè continuen treballant, perquè estan afectats pel virus o perquè manquen de formació en determinades matèries.

L’edil ha volgut animar als més xicotets de les cases en aquesta difícil prova que estem vivint com a societat i els ha agraït la seua cooperació per a frenar aquest problema de salut pública.