Xàbia rendeix tribut a “Els Bradmis” en la presentació del llibre “150 anys de música i ball a la Marina Alta”

Xàbia rendeix tribut a “Els Bradmis” en la presentació del llibre “150 anys de música i ball a la Marina Alta”

La setmana vinent es presenta a Xàbia el llibre  «150 anys de música i ball a la Marina Alta», una publicació coordinada per Antoni Reig i dirigida per Paco Carrió que repassa la història de sals de ball, grups musicals i discoteques de la comarca. Un complet escombratge a tots els espais on la música va ser protagonista i als solistes, grups i bandes que han fet cantar i ballar a la Marina Alta al llarg de segle i mig.

La cita és el dimarts, 3 de desembre, a les 20 hores a la Casa de la Cultura. I aprofitant el context que donarà aquest llibre, l’Ajuntament de Xàbia ha volgut retre homenatge a un dels conjunts musicals del municipi que més èxit han tingut i que més temps han romàs en actiu: “Els Bradmis”.

El grup fundat en 1965 per Juan Torres, Pedro Andrés, Pepe Mayor i Pepe Buigues va aconseguir una gran popularitat en els anys 70 i després d’una primera fase de boom en la qual van traspassar fronteres, protagonitzant fins i tot una fotonovela o actuant en programes especialitzats de TVE, el conjunt va saber renovar-se i anar adaptant-se als temps fins a sumar els 50 anys en actiu. També ha deixat cançons imprescindibles en la memòria col·lectiva com “Demà la meua Xàbia”.

En 2015, quan van complir les noces d’or, Els Bradmis van deixar oficialment la seua frenètica activitat, encara que no dubten a tornar a pujar a l’escenari en les festes i celebracions dels seus afins.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X