Xavi Sarrià tanca la temporada del Teatre Arniches d’Alacant

Xavi Sarrià tanca la temporada del Teatre Arniches d’Alacant

L’Institut Valencià de Cultura tanca la temporada 2020/2021 en el Teatre Arniches d’Alacant amb el concert de Xavi Sarrià el dissabte 19 de juny a les 20.00 hores.

El Teatre Arniches acomiada la temporada amb una activitat en col·laboració amb La Cívica Escola Valenciana. “Tanquem un any teatral complicat, en l’ens hem hagut d’anar adaptant a la situació a cada moment. El concert de Xavi Sarrià és un homenatge a les festes de Fogueres, que s’hagueren celebrat en aquestes dates. Fes Foc és una manera d’acomiadar la temporada d’una manera festiva i segura”, ha dit la delegada del Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo.

L’escriptor, compositor i músic procedent de Barcelona, Xavi Sarrià, arriba a Alacant amb «No s’apaguen les estreles», un concert que naix de l’enorme acolliment a la cançó homònima, que ha sigut BSO de la pel·lícula ‘La Mort de Guillem’. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país. Un sospir d’esperança per a enfrontar el temps actual. Sarrià proposa un viatge pel seu repertori més emotiu per a delit d’un públic fidel, que ja ha esgotat les localitats.

Xavi Sarrià va decidir començar la seua carrera en solitari després d’haver format part del popular grup Obrint Pas, amb el qual va gravar un total de set discos, i debuta en solitari amb el seu treball »Amb l’esperança entre les dents», on la capacitat per a emocionar amb la seua potent personalitat continua

intacta. Ara arriba a Alacant per a oferir un concert que reivindica la vitalitat de la nostra música i cultura, així com la capacitat de la nostra gent de superar totes les adversitats.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X