L’artista madrileny establit fa 20 anys a Alacant, Xeco Rojo presenta aquest divendres 15 d’octubre en Sala Euterpe de Sant Joan d’Alacant el seu nou LP titulat “Maravillosamente bien” acompanyat per Rubén “El Brujo” Marcet a la percussió.

Els espectadors a aquest concert podran gaudir dels temes del seu nou treball amb el qual es troba en plena campanya de Micromecenatge, gravat entre Alacant i Múrcia i produït per Alberto Belando (MESTRESSA ESTUDI). En ell trobem estils tan diversos com la rumba, el tango, el reggae, el ska, la chacarera, la cúmbia i molts més.

Cançons amb lletres cuidades amb manyaga i subtilesa, convertides en melodies pegadizas, amb tornades contundents i una posada en escena enèrgica i interactiva li converteixen en una piconadora que no deixa indiferent a cap dels assistents en els seus multitudinaris concerts en viu.

Més de 15 anys de carrera professional avalen la seua capacitat per a mantindre’s i poder continuar gaudint i fent gaudir als seus seguidors. Els afectuosament anomenats “Xecorrojers”. Si encara no eres un Xecorrojer…aquesta és la teua oportunitat.

Les entrades estan a la venda en www.salaeuterpe.com

Programa

XECO ROJO

• Divendres 15 d’octubre

• Horari: 22h

• Preu: 12€ anticipada /15€ Taquilla

• Entrades en www.salaeuterpe.com