La gran mezzosoprano espanyola, Nancy Fabiola Herrera, una de les figures del Metropolitan de Nova York, ciutat en la qual resideix, molt apreciada en les grans sales del món, torna a l´Auditori de la Mediterrània on va debutar en 2017.
Nancy Fabiola Herrera oferirà un programa musical nou i estarà acompanyada pel Ensemble Solistes de València amb la direcció musical de Roberto Turlo, col·laborador de l´Auditori de la Mediterrània.
Una gran nit amb una de les millors veus del món abrigallada amb el talent musical de músics brillants que abordaran un programa sorprenent de música americana, òpera, sarsuela i sorpreses especials que deixaren meravellats als espectadors.
La veu de Nancy Fabiola Herrera, amb un repertori en el qual destaca com a gran figura internacional de l’òpera és capaç d’anar més enllà i sorprendre amb una emoció intensa i una interpretació plena de matisos en terrenys musicals allunyats de l’operístic. La seua veu emociona amb un cant profund que sempre deixa empremta.
La carrera internacional de Nancy Fabiola Herrera la manté allunyada d’Espanya, per això és molt especial tornar a tindre-la en l’escenari de l´Auditori de la Mediterrània on va debutar l’any 2017, un debut memorable.

Entrades a un Preu Especial Dia de la Mare: 10 euros.

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània, telèfon: 902 444 300 o en web a través de Instant Tiquet o en el següent enllaç:

https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/

Auditori de la Mediterrània. La Nucia.
Dissabte 30 d’abril de 2022. 20.00 hores.