Aquest dissabte, 4 de desembre a les 20 hores, La Nucia acollirà el concert de piano amb un programa internacional seleccionat especialment per a l’ocasió. Pianista i pedagog reconegut internacionalment, István Székely és un dels col·laboradors artístics del Auditori de la Mediterrània i de nou ofereix un programa preparat en exclusiva per a les persones que estimen la música i que donen suport a les iniciatives d’aquest auditori i els seus col·laboradors europeus.

Els anteriors concerts de István Székely han tingut una gran afluència d’espectadors de diferents nacionalitats, arribant a esgotar les entrades en un concert en el qual va actuar de solista amb orquestra simfònica, Orquestra Simfònica La Paz dirigida per Joan Espinosa. Les seues interpretacions de grans clàssics són exquisides i en un concert anterior Székely va presentar estrenes mundials de composicions pròpies que van ser molt aplaudits per l’audiència.

István Székely és el responsable, des de la seua creació al setembre de 2017, del Centre de Perfeccionament per a Talents Especials Franz Liszt amb seu en Auditori de la Mediterrània, un centre en el que xiquets i joves pianistes perfeccionen el seu talent amb grans resultats ja que estan guanyant premis en certàmens internacionals. Un centre que ha acollit en línia en 2021 l’I Concurs Internacional de Piano Franz Liszt Center amb més de 400 pianistes de tot el món participant i tres premiats d’Europa i els Estats Units en les tres categories.

Aquest concert és un regal especial per a l’audiència del Auditori de la Mediterrània.

Entrada gratuïta. Amb invitacions en les taquilles del Auditori de la Mediterrània durant la setmana de l’actuació.