Un any més, la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Mutxamel, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, organitzada la XIV edició de la Mostra d’Empreses acompanyada d’un Mercat Renaixentista, que tindrà lloc durant el cap de setmana del dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre. Comptarà amb més de 42 expositors, en la seua majoria empreses de la localitat comptant amb la participació d’associacions locals. El públic visitant podrà conéixer aquells serveis i productes que ofereixen les empreses i algunes associacions locals, sent un marc de punt de contacte entre el participant /expositor i el seu client potencial.

Per això, com indica Antonio Sola Suárez, regidor delegat, aquesta iniciativa presenta una bona oportunitat per a la promoció de les empreses i millora de la imatge comercial d’aquestes.

Unim oci i negoci garantit amb les diferents actuacions musicals, tallers i activitats que s’ofereixen en la zona de la Mostra d’empreses.

La Mostra d’empreses es complementa amb un Mercat Renaixentista situat a l’entorn de l’Església del Salvador que comptarà amb nombroses parades de llocs artesanals, tavernes i una àmplia gamma de Tallers participatius i d’oficis d’antany.

Els xiquets podran gaudir de tallers infantils, Cavallets Leonardo Da Vici, titelles i contacontes i una gran ludoteca formada amb jocs musicals i jocs antics.

Aquests dos esdeveniments, amenitzats amb animació musical i teatral de carrer, i sota una minuciosa decoració renaixentista, faran que visitar Mutxamel durant aqueix cap de setmana siga tota una diversió en un ambient perfecte.

Tant la Mostra d’Empreses com el Mercat Renaixentista tindran lloc a l’entorn de l’Església el Salvador , Plaza Nueva, C/ Músic Rafael Rodríguez Albert i Felipe Antón, de 10.30 h a 14.30 h i de 17.00 h a 22.00 h avançant el tancament durant el diumenge a les 21 :00 h.

En la pàgina mutxamel.org poden consultar tot l’ampli ventall d’animació i activitats que tindran lloc i conéixer el nom dels expositors participants