“Xperimenta en la Sede”: experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer

“Xperimenta en la Sede”: experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer

Arranca una nova edició d’Xperimenta a la Seu de la Universitat d’Alacant que, en aquesta edició i després de l’èxit de l’any passat, arribarà a les seus universitàries de Xixona i Petrer amb l’objectiu de despertar la curiositat científica dels més menuts.
Demà dissabte, 6 d’octubre, de 18 a 21 hores tindrà lloc la primera cita, a la Casa de la Cultura de Xixona (carrer de la Mare de Déu de l’Orito, 62), on alumnat de primària i de l’ESO podrà participar en diversos experiments científics. Amb caràcter gratuït, l’activitat consta de diverses sessions cícliques de 45 minuts. Els assistents realitzaran experiments científics dividits en petits grups que aniran passant per tots els experiments que es proposen.
Petrer acollirà la segona parada d’aquest programa, el dissabte 20 d’octubre, de 9.30 a 14 hores, a les instal·lacions del Forn Cultural (plaça de Francisco López Pina, s/n), amb el mateix format.
Xperimenta a la Seu és una iniciativa del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, en col·laboració amb la Delegació d’Alumnes de la Facultat de Ciències i el Consell d’Estudiants de la UA, així com dels ajuntaments i seus universitàries de Xixona i Petrer.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X