El dissabte 24 d’abril es va realitzar la presentació del cartell commemoratiu del XXV Aniversari Fundacional de la Hermandad Penitencial del Santísimo Cristo de la Humildad y Paciencia.

L’acte va tindre lloc en la sala d’actes del Palau del Portalet al carrer Llauradors. El cartell va ser presentat pel seu autor el reconegut artista Rafael Laureano que va explicar els elements que componen l’obra i que són el fidel reflex dels XXV anys d’història de l’entitat.

Rafael Laureano va nàixer a Sevilla l’any 1989 i des de jove sent la necessitat d’expressar-se a través de la pintura i el dibuix. Prova d’això és el primerenc premi que rep, als 19 anys d’edat, com a Jove de l’Any en la modalitat de Cultura, en Benacazón (Sevilla), localitat on té fixada la seua residència. L’any 2013 es va llicenciar en la Facultat de Belles arts Santa Isabel d’Hongria de Sevilla, sent a més alumne intern en el departament de dibuix, quan adquireix major passió per aquesta disciplina. Va compaginar els seus estudis universitaris amb cursos relacionats amb l’àmbit artístic, com el de “Morfologia de la naturalesa, reconeixement i representació” o el de Gestor Cultural en la Universitat Internacional d’Andalusia.

Aquest artista plàstic posseeix el premi “JOVE DE SEVILLA” en la modalitat d’Art, concedit per l’Institut Andalús de la Joventut. També actualment pertany a un Grup d’Investigació de la Universitat de Sevilla i li han posat el seu nom a un centre cultural en Benacazón (Centre Cultural Rafael Laureano). Podem veure la seua obra a més de diferents ciutats d’Espanya, en altres com Detroit, Texas, Pittsburgh, Venècia, Bèlgica, etc. En televisió són diverses les entrevistes o treballs els que ha realitzat, com el retrat als convidats del programa “La meua Casa és la Teua” de Bertín Osborne en Telecinco.