Ha arribat 2020, i amb ell, una nova confirmació per al cartell de Spring Festival. La tercera edició d’aquesta nova etapa del festival continua calfant motors per a la seua celebració durant els dies 29 i 30 de maig a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Es tracta d’un altre gran nom nacional que se suma a la qualitat de Amaral, Viva Suecia o Triangulo de Amor Bizarro, els hits de la Casa Azul i Javiera Mena o la diversió i desenfade de Ladilla Rusa.

Compositora, escriptora, artista o creadora. El perfil de Zahara amplia mires quasi per minut: als seus projectes literaris en solitari cal sumar un camí discogràfic de cinc àlbums d’estudi i grans col·laboracions. Quan puja a l’escenari amb la seua banda és tan capaç de crear hits ballables com de traslladar una emoció tan íntima que fa que els sentiments afloren a l’instant. La carrera de Zahara està plagada d’èxits i demostracions que la seua millor basa és presentar-se davant el públic sense embuts, amb la sinceritat i l’intimisme que l’acompanya des dels seus inicis.

L’any 2020 torna a ser el de la d’Úbeda, i és que ja ha anunciat una extensa gira per teatres i festivals que donarà la volta a tot el país i tindrà parada obligatòria en el recinte de Spring Festival Elx. Des que ‘La Fabulosa Història De…’ va veure la llum en 2009, Zahara ha evolucionat en una artista 360é per a la qual les etiquetes indie o pop es queden escasses. L’imaginari creat entorn d’àlbums com a ‘Santa’ (2015), ‘Astronauta’ (2018) o la recent sorpresa ‘Alienígena’ (2019), han sigut definicions precises de les seues feelings personals i musicals a cada moment.

Cerveses Ambar, patrocinador oficial del festival

Ambar Cervesers Independents se suma també hui a Spring Festival Elx. Ambar tornarà a ser protagonista de l’esdeveniment per tercer any consecutiu i nominarà l’escenari principal del festival, un escenari que en l’edició 2020 acollirà els directes de bandes com Amaral, Viva Suecia, La Casa Azul o Zahara, entre altres artistes per confirmar.

Abonaments a la venda des de només 26€

Per a assistir a Spring Festival és necessari l’abonament general que donarà accés a dos dies de programació de concerts situats a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández (Elx). Pot adquirir-se en springfestivalelx.es i Eventbrite.