Impressionant i electritzant. Tan real que Zero16 no deixa indiferent a cap espectador ni espectadora. Un viatge a la intimitat d’una dona la vida de la qual és va fent fallida a mesura que va descobrint noves cars del desamor i del dolor, quan la seua parella mostra la seua vertadera faç.
Gran text de Fulgencio M. Lax que en mans de Morgan Blasco brilla encara més. Gran interpretació d’Ángela Leña, que substitueix a Xiomara Wan Donen qui va deixar molt alt el llistó, i del mateix Morgan Blasco, col·laborador del Auditori de la Mediterrània, que dirigeix amb precisió aquest muntatge imprescindible. Teatre en essència pura amb gran càrrega dramàtica. Aquest muntatge teatral és va estrenar amb gran impacte emocional en el Teatre Arniches d’Alacant.
La Regidoria de Cultura i l´Auditori de La Nucia programen de manera especial dues representacions de “Zero16”, una representació matinal per a estudiants de l’Institut de La Nucia i una altra nocturna per a públic en general, tot això a l’entorn del Dia Internacional Contra la Violència de Génerom i al seu torn dins de la programació de la Regidoria d’Igualtat de La Nucia. Els dues posades en escena de “Zero16” tindran entrada gratuïta.
La representació nocturna de “Zero16” el dijous 24 de novembre, als 20.30 hores, en el Auditori de La Nucia te els invitacions disponibles, per a tots els espectadors i espectadors interessades, en els taquilles del Auditori i Centre Cultural de La Nucia on és poden recollir. Fins al mateix moment de l’actuació és poden recollir els invitacions i accedir a la sala per a veure aquesta producció teatral especial, que sorprendrà per la seua plasticitat i també per la seua subtilesa i desenvolupament escènic i dramàtic per a plasmar la duresa d’una relació de parella amb degradació, abusos i maltractaments.
Entrada gratuïta amb invitació a recollir en taquilla durant la setmana de l’actuació.

Morgan Blasco

Breu ressenya del director Morgan Blasco:
«ELLA és una dona que ha patit el sotmetiment masclista d’ELL. Llaura decideix abandonar a la seua parella, però aquest no li ho posarà fàcil. En el llindar de la seua escapada i amb una xicoteta maleta a la mà, fa memòria de quan i com va començar la decadència de la relació. La seua veu interna encara vol ballar, vol marxar-es, vol viure. I és en aqueix espai on troba el valor per a dir, basta».