Aquest dissabte 19 d’octubre en el Pavelló Muixara Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia se celebra l’espectacle musical “World Rock Music”, un homenatge a les millors bandes de tots els temps amb 11 hores de música en directe. Un esdeveniment que comptarà amb actuacions musicals en directe, food trucks, artesania, zona vintage, exposicions…etc. Les últimes entrades es poden adquirir en: www.entradas.com
World Rock Music és una trobada amb la música, amb diferents grups que retran homenatge a les bandes més grans de la història del rock: Creedence Clearwater Revival, The Police, The Rolling Stones, Dire Straits, Coldplay i AC/DC. Es desenvoluparà en el Pavelló Muixara i una gran carpa situada en el pàrquing confrontant. L’obertura de portes serà a les 12 hores i les actuacions musicals arrancaran a les 12,30 fins a les 24 hores. 11 hores de música en directe, on sonaran les mítiques cançons de les bandes més llegendàries de la història del rock.

Experiència musical i gastronòmica
L’escenari del World Rock Music estarà a l’interior del Pavelló Muixara, on actuaran totes les bandes aquest dissabte 19 d’octubre, fent sonar els llegendaris temes de les bandes més grans de la història del rock. En el pàrquing del Pavelló Muixara es col·locarà una gran carpa on se situarà la zona de food trucks i restauració per a reposar forces amb taules i cadires, la zona d’artesania i exposició, zona vintage, zona de descans, etc. L’objectiu és que el World Rock Music siga una experiència musical i gastronòmica per a tots els assistents.

6 bandes en el World Rock Music 2024
Les bandes que participaran en World Rock Music 2024 a La Nucia són: Willy and the Poor Boys (Creedence Clearwater Revival), Synchronicity (The Police), Smoking Stones (The Rolling Stones), Sultans of Swing (Dire Straits), Colday (Coldplay) i The Night Prowlers (AC/DC).

Entrades
Les entrades per a assistir a l’estrena de World Rock Music 2024 a La Nucia estan a la venda a un preu únic de 23 euros. Es poden adquirir en entradas.com en el següent enllaç: https://www.entradas.com/event/world-rock-music-2024-ciutat-esportiva-camilo-cano-17883783/?affiliate=owr