Els dies 15 i 16 d’octubre se celebra en la Institució Firal Alacantina el 7é Saló de Videojocs, Còmic, Cinema i Sèries – VÍDEO GAME COMIC.
Vols conéixer en persona a Isaac Hemstead-*Wright, (Bran Stark) EL CORB DE 3 ULLS de la mítica sèrie de HBO Game of Thrones?
Coneix a la resta de convidats en https://www.vgcomic.com/invitados/
VÍDEO GAME COMIC es desenvolupa en IFA i des d’ací pretenem que el Saló siga un referent nacional, acollint les diferents formes d’entreteniment i art de la cultura moderna basant-se en quatre pilars fonamentals: els videojocs, els còmics, el cinema i les sèries. A més, els visitants també podran gaudir d’altres temàtiques com els jocs d’estratègia, el col·leccionisme, els jocs de taula i la música.
En aquest nou lloc per a l’oci podràs gaudir de diferents conferències sempre entorn dels temes d’interés del moment, tornejos de videojocs, concursos, exposicions, campionats de jocs d’estratègia, tallers d’aprenentatge i tot el que pugues imaginar. Per a això s’han habilitat diferents zones d’activitats, com COSPLAY, MAGIC i ZONA GAMER.
Si vols aconseguir les teues entrades amb un 25% de descompte compra-les ja de forma anticipada (els menors de 5 anys podran accedir de manera gratuïta).