El Centre Social Platja Albir rebrà aquest divendres la visita del gran pianista Emil Ribarski, qui recalarà a l’Alfàs del Pi per a clausurar el huité Festival ‘Música a la llum de la lluna de l’Albir’. El concert donarà inici a les 22 hores i l’entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

Emil Ribarski va nàixer a Skopje, República de Macedònia, en una família de músics professionals. Va començar a estudiar piano a l’edat de 6 anys en el Centre d’Educació Musical (MBUC) de Skopje.

Es va graduar amb honors en la Facultat de Música de Skopje, on va estudiar amb Milica Sperovik-*Ribarski. Posteriorment va continuar la seua formació pianística en l’Acadèmia ‘Angelica Constantiniana’ de Roma, amb la pianista italiana Marcella Crudeli, i en el Conservatori Estatal Tchaikovsky de Moscou, amb el mestre Andrei Diev.

Ha obtingut nombrosos premis nacionals i internacionals. A més, ha actuat a Macedònia, Rússia, Turquia, Alemanya, Itàlia, Espanya, Sèrbia, Grècia, Albània, Suècia, França i els Estats Units i en importants teatres de Moscou, Salzburg, París, Skopje, Roma, Istanbul, Heidelberg, Universitat de Nova York i Kansas City.

Actualment ensenya com a professor de piano a l’Escola Estatal de Música ‘DMBUC – Ilija Nikolovski-*Luj’ a Skopje, República de Macedònia.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi es convida a residents i visitants a gaudir d’aquest últim concert del huité Festival ‘Música a la llum de la lluna de l’Albir’, que comptarà amb el gran pianista macedoni Emil Ribarski