El pròxim 24 d’octubre es commemora el Dia de les Biblioteques i, per a celebrar aquest dia, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elda s’ha organitzat un taller pràctic dirigit a adults sobre l’art de contar contes, a les 18.00 hores a la Biblioteca Municipal Alberto Navarro.
L’activitat pretendre desenvolupar habilitats per a seleccionar i adaptar històries segons el context i el públic, així com millorar les tècniques de narració oral i fomentar la creativitat i l’expressió personal a través de la narració d’històries.
“Aquesta activitat està dirigida a totes aquelles persones que volen explorar i enriquir les seues habilitats en l’art de contar contes”, ha explicat el regidor de l’àrea, Iñaki Pérez.
Els encarregats del taller són Soledad P. Vázquez i Héctor Bardisa, integrants del grup teatral ‘A l’altre costat de la parcel·la’, companyia centrada en interpretació i la tradició oral. Els interessats i interessades es poden inscriure de manera presencial en la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elda o per telèfon en el 965 380 402.
“Des de la Regidoria de Cultura animem a la ciutadania a sumar-se a aquesta activitat en la qual nosaltres mateixos serem els protagonistes d’eixes històries plasmades en el paper i podrem desenvolupar la nostra creativitat i aprendre tècniques noves sobre com contar contes”, ha manifestat l’edil.