La exitosa obra arriba al Teatre Principal d’Alacant els dies 22 i 23 de setembre per compartir amb el públic una divertida comèdia de enredos, que compta amb l’actuació de Juanjo Artero, el reconegut actor, al que recordem pels seus inicis en “Verano Azul”, i més recentment en les sèries “El Comisario” i “El Barco”. Jesús Cabrero, Lucía Ramos i Ricardo Saiz, completen l’elenc.

 

Artero, s’ha fet popular pels seus papers televisius, però s’ha forjat en les taules com les d’aquesta posada en escena, que s’ha presentat amb gran acceptació del públic com en el Teatre Príncep Gran Via de Madrid on ja va fer temporada el passat mes de juny i on tornarà en el mes de novembre.

 

“Aguacates”, original de l’alacantí Tirso Calero, aborda la vida de Marcelino, un polític conservador, que pot convertir-se en el proper President del Govern. Si en el professional està ascendint com l’escuma, en el personal, presenta bastants més problemes. S’acaba de divorciar i no sap com comportar-se amb la seva única filla per semblar un pare modern i enrotllat. Silvia, la seua filla, té 18 anys recentment complerts i unes ganes tremendes d’experimentar-ho tot en la vida. Tal experimentació li portarà a tenir un embolic amb Toni, el millor amic del seu pare, aventurer de professió, que travessa un sot econòmic i personal del que només pot sortir gràcies a una futura plantació d’alvocats. Durant unes vacances en comú, les mentides i els somnis dels nostres protagonistes s’entrellaçaran oferint un còmic embullo on res és el que sembla.

 

DATES:

dissabte 22 de setembre – 18 h

diumenge 23 de setembre – 18 h

ESPECTACLE: “Alvocats”

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Palc cor.: 18 €

Amfiteatre: 14 €

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h

Foto: Javier Mantrana del Valle