Aquest dijous la Filmoteca d’Alacant en el Teatre Arniches dins del cicle ESTRENES projectarà la pel·lícula The Tribe dirigida per Miroslav Slaboshpitsky en 2014.

Un adolescent sord ingressa en una escola especial on, per a sobreviure, entra a formar part d’una societat salvatge, «la tribu», que duu a terme actes sorprenents i despietats. El seu amor per una de les xiques del grup el portarà a desafiar les regles no escrites en la jerarquia de la banda.

Rodada amb magistrals plans seqüència, The Tribe és una pel·lícula en la qual tota la comunicació es dóna a través del llenguatge de signes, però no necessita paraules per a provocar un fort impacte en l’espectador per la seua duresa i la seua originalitat.

Adreça: Miroslav Slaboshpitsky

Guió: Miroslav Slaboshpitsky

Fotografia: Valentyn Vasyanovych

Intèrprets: Grigoriy Fesenko, Yana Novikova, Rosa Babiy, Alexander Dsiadevich, Yaroslav Biletskiy

Producció: Garmata Film Production / Rinat Akhmetov’s Foundation «Development of Ukraine» / Ukrainian State Film Agency / Hubert Bals Fund of the Rotterdam FestivalEl cineasta japonés Hirokazu Koreeda (El tercer assassinat, Després de la tempesta) escriu i dirigeix aquesta pel·lícula que compta amb un repartiment compost Kengo Kora (Tòquio Blues), Lily Franky (De tal pare, tal fill), Sosuke Ikematsu (L’últim samurái), Chizuru Ikewaki (Ikari), entre altres.

«Descol·loca per la seua radicalitat alhora que entusiasma en la seua febre. El primer thriller existencialment sordmut”. Luis Martínez: Diari El Mundo

Projeccions

Dijous, 23 de gener

18.00 hores The Tribe

20.15 hores The Tribe