El dimecres 11 d’octubre a les 20:30h la companyia Beneïda Innocència presenta la comèdia “Grosses”, de Carlos Mesa. Amb Mara Jiménez i Teresa López en l’elenc. Les entrades per a aquest espectacle estan esgotades.

Una comèdia irreverent sobre la fama, la religió, l’amor, l’amistat i el físic… Què tenen en comú Satanàs, una estrella de cinema, dues monges, una lesbiana convertida a la força, tinder i un dònut? Al principi semblen ingredients sense sentit… Però quan s’ajunten, donen lloc a un menú complet, assaonat amb fina ironia i molt humor. Una obra que lluita per trobar aqueix espai que la societat ha decidit limitar. Dues grosses que fan de grosses, però que poden ser tot.

El divendres 13 d’octubre a les 20,30h la Societat Blues Alacant ens porta el concert Dorrey Lyles & Marcos Coll with medicine man Blues Band, «A Meeting with the Blues».

“A Meeting with the Blues” ens proposa en aquesta ocasió submergir-nos en les arrels de la música, unint la poderosa veu de la dama del Blues i el Gospel, l’afroamericana Dorrey Lyles, amb el carisma d’un dels nostres armonicistas més internacionals, Marcos Coll. Tant en el Carnegie Hall com en números festivals, la veu de Dorrey no deixa indiferent. Els artistes vindran recolzats per Medicine Man, degans del Blues alacantí, que ja van acompanyar a llegendes com Billy Branch.

PREUS

Pati i Club: 30€

Llotja correguda: 20€

Amfiteatre: 15€

El dissabte 14 d’octubre a les 20h arriba l’obra “Entre copes”, de Rex Pickett. Amb direcció de Garbi Losada i amb Juanjo Arter, Patxi Freytez, Chusa Barber i Elvira Cuadrupani en l’elenc.

Què passa quan tens quaranta i punts i t’adones que ningú tornarà a tutejar-te? Miguel i Andrés, amics de tota la vida, s’enfronten a aqueixa pregunta cadascun a la seua manera. Miguel, divorciat deprimit, escriptor frustrat i apassionat del vi, és un pessimista. Andrés, un actor fracassat que està a punt de casar-se, un seductor. Tots dos decideixen realitzar un viatge com a comiat de solter per a Andrés i arrosseguen les seues inseguretats de copa en copa, intentant trobar alguna cosa que els permeta escapar de la mediocritat i sentir-se vius. Fins que es troben amb Amaia i Terra.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

El diumenge 15 d’octubre a les 18h arriba la 14a edició del Festival de Circ CIRCARTE amb l’espectacle “Creatura”, de Pepe Viyuela.

Música, poesia i circ. La fantasia de la paraula i la realitat del més difícil encara. Un espectacle on contemplar el circ des d’una visió poètica inspirada en el Bestiari del Circ escrit per Pepe Viyuela. Un homenatge al circ clàssic des d’una visió poètica i musical. El circ com a ens nòmada, transhumant, que no pot parar de viatjar i renàixer tant en l’espai com en el temps, unint tradició i avantguarda, memòria i imaginació.

PREUS

Pati i Club: 15€

Llotja correguda: 10€

Amfiteatre: 8€

DESCOMPTES:

4 x 3 en pati.

50% professionals associats a CircoRed en totes les localitats.