La Universitat d’Alacant i el Festival de Circ Circarte col·laboren un any més i, en aquesta XIV edició, el programa portarà al Paranimf de la UA Proyecto Gladis, un espectacle de la companyia Anual que podrà veure’s el pròxim dimecres 18 d’octubre, a les 19 hores.

Proyecto Gladis és un conte distòpic en el qual quatre personatges salpen cap a l’aventura i «ho fan creuant no sols la mar, sinó les nostres referències polítiques, culturals i filosòfiques», com expliquen des d’Anual. L’espectacle parla de la bellesa i la fragilitat de l’ésser humà i també de la seua complexitat i contradicció, una cosa que sembla accentuar-se en la societat actual en la qual l’individu és més curós i atès, però també, més fràgil que mai.

Anual és un programa desenvolupat per CREAT, centre de formació professional en circ de la ciutat de València. Els espectacles d’Anual es caracteritzen per la frescor i la qualitat tècnica de les propostes, desenvolupades per alguns dels millors joves artistes de cada generació.

Programació completa de CIRCARTE 2023 (del 6 al 22 de octubre).

Venda d’entrades (5 €)