Divendres que ve 27 de desembre es clausura a Alacant l’exposició Two|me|two que és essencialment un diàleg de les obres dels artistes Hans Some i Perceval Graells en la galeria-taller que és un espai de creació i exposició d’ella, que està situada en la c/ Tinenta Durán 3 baix, i que es pot visitar concertant cita a través del telèfon 699810097.

Aquest diàleg s’inicia a partir de compartir matèria en la qual en una de les obres Perceval aporta planxes de gravat en coure a partir de les quals Hans crea una obra escultòrica. Una relació que es va forjar en una trobada artística solidària a l’Hotel Milenium que va organitzar a Elx un dels Clubs Rotary del municipi en 2011.

Una relació que porta tres capítols, tres mostres que identifique, i on Perceval Graells representa en la seua col·lecció llana en roig cosida en la seua obra recognoscible. Aquesta obra, iniciada en 2017, es presenta en una artista que viu circumstàncies personals complexes, i necessita cosir, per a tancar ferides. Curiosament de febrer a juliol l’artista participa en una Residència Artística a la ciutat de Leipzig (Alemanya) que es realitza en una antiga Fàbrica de Fils.

L’artista, també ens anuncia, que ha sigut seleccionada pel Cicle Art a la Casa Bardín que organitzada el IAC Juan Gil´-Albert amb una proposta de records i nostàlgia on entre altres coses, presentarà una sèrie de 365 mini-obres, una per cada dia.

Hans Some

Va nàixer a Munic en 1968. En 1985 fa la seua primera aparició en públic en el Café Schuldstruktur amb diversos readymades i instal·lacions. Descobreix les inesgotables possibilitats d’esculpir el metall i buscar la seua expressió en l’estudi de l’escultor Stefan Herzog, sobre la base de tècniques com a fosa i forja, la qual cosa està deixant la seua marca inconfusible i indeleble fins a les seues obres més recents.

En 1997 el Arts & Crafts School de Munic va reconéixer el seu treball amb la distinció del centre.

Actualment viu i treballa com a escultor independent a Alacant, on va instal·lar el seu estudi en 2000.

Ha participat en exposicions individuals i col·lectives amb obres presents en col·leccions públiques i privades a Espanya, Regne Unit i Alemanya.

Perceval Graells

Va nàixer a Elx en 1983. Va estudiar Belles arts a Barcelona i Milà. Va realitzar també un Màster en producció Artística a València i va obtindre una residència artística a Berlín on va desenvolupar el projecte pictòric Petjades en el temps. Després es va mudar a París on va pintar i es va impregnar del seu art. Ara viu i pinta a Alacant.

Ha realitzat nombroses exposicions tant col·lectives com individuals en tots els llocs on ha viscut; Berlín, París, Milà, València, així com en molts altres, incloent NY. I té obres presents en col·leccions públiques i privades.

Two|me|two

Two|me|two