El confinament obligatori pot ser una bona oportunitat per a conéixer en profunditat les meravelles que tanca El Campello per a locals i forans. La regidoria de Turisme ha organitzat llaura aquesta Setmana Santa i Pasqua un programa que inclou visites virtuals guiades als paratges més emblemàtics del municipi.

El personal de l’oficina de turisme convida a conéixer la història i aqueixos llocs sense moure’s de casa. La iniciativa començarà demà dissabte, 11 d’abril, a les 12 del matí, amb un recorregut per la Torre Guaita de la Illeta i el seu entorn. El dimecres 15, a la mateixa hora, es visitaran els Jardins de Vila Marco, i el divendres 17, també a les 12 del matí, s’oferirà un recorregut per “El Campello d’ahir i de hui”. El programa finalitzarà el dimecres 22 d’abril amb “El Campello, mar i pesca”.

No és necessari inscriure’s, tan sols cal unir-se a la invitació que es farà el mateix dia de l’acció, sobre les 10 hores, en el canal de facebook del Campello Turisme. Els passos molt senzills: disposar de l’aplicació Zoom instal·lada, connectada la càmera, i allí es pujarà l’ANEU de la reunió i la contrasenya.

CONCURS – SOMRIU I GANA PREMIS

D’altra banda, cada setmana fins que dure l’estat d’alarma, dilluns, dimecres i divendres a les 18.00 hores es llançaran preguntes sobre el municipi des de Turisme, i qui primer encerte s’emportarà de regal la borsa del Campello «Somriu», que podrà recollir en l’oficina de turisme quan acabe la quarantena.

Les preguntes versaran sobre diferents temàtiques, com a gastronomia, cinema, platja o pesca, i les respostes es podran trobar en la web elcampelloturismo.com.

DESCOBREIX NOUS ESCENARIS

Conscients que aquestes vacances abelleix gaudir de la naturalesa, Turisme planteja que es faça des del confinament, a través de #desdecasa, on es promocionaran les rutes de senderisme, cicloturisme i busseig. Mentre dure la quarantena, es compartiran enllaços i vídeos cada setmana, dimarts i dijous.

ÑAM, ÑAM… LA MONA DE PASQUA.

Finalment, i per a celebrar aquestes festes amb tots, Turisme planteja anar de berenar de Pasqua #EnCasa. Per a això, es convida a la gent al fet que envie al mail turismo@elcampello.org les seues fotos de les receptes tradicionals d’aquestes dates (les llesques amb ou, el conill amb tomaca, la mona de pasqua…) per a publicar-les en xarxes socials.