El Director de la Fundació Cultural Miguel Hernández ha participat en la I Fira Internacional del Llibre d’Hondures. Aitor Larrabide va ser convidat pel Director del Centre Cultural d’Espanya a Tegucigalpa (CCET), l’oriolà Sr. José Carlos Balaguer, i per Sra. Lety Elvir, Directora del Llibre i del Document de la Secretaria de les Cultures, les Arts i els Patrimonis dels Pobles d’Hondures (SECAPPH). Sra. Karla Leyani Chévez Càceres, Coordinadora de Programació del CCET, també ha participat activament en l’organització de la I Fira Internacional del Llibre d’Hondures.  
A més de realitzar una donació a la Biblioteca Nacional Juan Ramón Molina de llibres relacionats amb Miguel Hernández, Larrabide va intervindre el dia 3 de desembre en els baixos del Congrés Nacional, amb la presentació de la primera antologia poètica de Miguel Hernández publicada a Hondures, en edició al seu càrrec, de cent poemes de l’universal poeta oriolà, publicada per la Universitat Nacional Autònoma d’Hondures (UNAH) i el Centre Cultural d’Espanya a Tegucigalpa (CCET).
A més, Larrabide va ser complimentat per l’Ambaixador d’Espanya a Hondures, Sr. Diego Nuño García, i convidat a un sopar particular en la seua Residència oficial a la qual van assistir Sra. Annarella Vélez Osejo, Ministra de les Cultures, les Arts i els Patrimonis dels Pobles d’Hondures, i Sr. José Carlos Balaguer, Director del CCET.
Larrabide ha tingut durant la seua estada a Hondures diverses trobades amb la Ministra de Cultura i la Directora del Llibre i del Document, així com amb poetes i editors de Guatemala i El Salvador, i l’Ambaixador de Mèxic al país centreamericà, Sr. David Jiménez González.