La Regidoria de Gent Gran, juntament amb la Confraria Gastronòmica del Bullit amb Pilotes, organitza l’IV Concurs Internacional del bullit amb pilotes.
El concurs se celebrarà el dissabte, 4 de febrer, en el Centre Municipal d’Oci (CMO), on els equips inscrits, fins a un màxim de 15, elaboraran les diferents especialitats del bullit, tal com es recull en les bases, que són: Bullit Internacional, Bullit Regional Espanyol i Bullit amb Pilotes Tradicional.
Les inscripcions podran formalitzar-se fins al dia 30 de gener a les 14.00 hores.
Podran participar totes les persones aficionades i amants de la cuina, sense importar l’edat, professió o nacionalitat. La participació podrà ser bé a títol individual o representant a una associació, grup d’amics, etc. Com es tracta d’un concurs d’aficionats, no està permesa la participació en el mateix a cuiners professionals, que si podran, no obstant això, participar en manera d’exhibició o fora de concurs.
Les bases del concurs, així com les inscripcions per a participar, es podran recollir en les oficines de la Regidoria de Gent Gran situades al carrer Maldonado, nº5. També estaran disponibles en la web: http://www.cofradiadelcocido.es.