Així ho va comunicar l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín en l’excepcional concert benèfic, realitzat per la societat Unió Lírica Pinosense, al costat de l’edil de Cultura, Silvia Verdú.

En la vesprada del diumenge la Societat Unió Lírica Pinosense, va celebrar el tradicional Concert de Santa Cecilia 2018 “Els nostres Solistes”, destinat a potenciar el talent dels joves músics. Un concert que tenia caràcter solidari, destinat a l’Associació de Malalts d’Alzheimer, Respir.

L’acte presentat per Ángeles López, va comptar amb la participació de cinc solistes que es troben estudiant en diferents conservatoris, Jairo Oliver (trompa), Lucia Expósito (clarinet), Carlos Belda (fagot), Pau Ruvira (trombó) i Fernando Poveda (flauta) interpretant magnífiques peces musicals, aconseguint l’ovació de tots els assistents i sota la direcció del director titular, José María González Olivares.

Recolzant als joves músics es trobava l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, així com l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i membres de l’associació al costat de la seua presidenta, Juani Prats.

Després del concert les autoritats al costat de la presidenta de l’associació, Juani Prats, es van dirigir al públic.

Prats, va voler agrair al públic assistent “la col·laboració i ajuda assistint a aquest concert, ajuda necessària per a continuar amb els tallers que es desenvolupen en aquest col·lectiu”. L’edil de Cultura, Silvia Verdú, va anunciar que l’ajuntament “ajudarà amb 5.000 euros a la Societat Unió Lírica per a l’adquisició d’instruments”.

L’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, en la seua intervenció, va anunciar que el Pinós acollirà el pròxim any l’I certamen de Bandes de Música Nacional sota el nom de “Andrés Vidal Martínez”, un anunci que va provocar una gran ovació entre els assistents.