Els més xicotets tenen la seua cita amb el teatre a través d’un espectacle ple imaginació i color. Aboon Teatre proposa el seu Baby Esferic, pensat per a xiquetes i xiquets de 6 mesos i tres anys com un viatge per a compartir amb els seus pares i mares i estimular la seua sensibilitat. La cita és el dissabte 5 d’octubre a les 17’00 i 18’30 h.

Baby Esferic proposa un divertit viatge per a redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, La Terra, vista amb ulls de xiquet. Simpàtics habitants esfèrics ens acompanyaran en aquesta aventura: les majestuoses meduses ens submergiran en el fons del mar, la tortuga mil·lenària ens mostrarà el cicle de la vida, en el bosc les abelles recol·lectores gaudiran de la cooperació i l’amistat, i la màgia donarà vida al nostre ninot de neu en l’àrtic…

Així els pares seran, juntament amb els seus bebés, testimonis del naixement del nostre planeta, compartint amb ells un moment màgic. Baby Esferic regala una llavor feta d’amor i respecte cap a nosaltres i cap al nostre planeta, un regal per als més xicotets, homes i dones del demà.

BABY ESFERIC de Aboon Teatre.

TEATRE CHAPÍ de Villena

Dissabte 5 d’octubre 2019. 17’00 i 18’30 h.

Preu únic: 6 euros. Abonament familiar (2+2)= 20 euros.

Aforament reduït. Accés per Cinema Chapí.

Més informació: www.aboonteatre.com