Sexpeare i Cafè Pavón produeixen aquest musical punk amb onze actors/músics en escena. Una comèdia apabullante dirigida per Rulo Pardo en la qual el teatre i el concert es barregen i es fonen. Un cant a la defensa de la raresa, a l’orgull del diferent. Un musical únic en la seua espècie: el senyor Pi està enamorat d’una cadira. La cadira està enamorada del senyor Pi. Fan l’amor. Ella es queda embarassada i tenen una xiqueta-balancí preciós. Però algú va veure a Pi practicant postures estranyes amb un armari. Ho denuncien, ho tanquen, ho jutgen i ho condemnen a mort.

Mueblofilia és l’estrany “rise and fall” d’un fuster de barri.

L’espectacle és el resultat d’un llarg procés creatiu que ha passat per una sèrie d’actuacions en el Cafè Berlín de Madrid que han servit a la companyia per a alçar un projecte totalment connectat amb el públic i que ha collit un rotund èxit de crítica i públic. El resultat és la versió per a teatres de Mueblofilia, que multiplica dimensions i qualitat.

La crítica ha dit “si alguna cosa té Mueblofilia és, d’una banda, la capacitat de ser una aposta única en el seu gènere -no van a trobar gens ni remotament semblant; i segurament tampoc ho hagen vist abans-, al mateix temps que revisita d’una forma molt particular conceptes tal vegada una mica perduts, tals com el cafè-concerte, el cafè-teatre o el cabaret, donant-los una peculiar volta de rosca.” (Hugo Álvarez), “No és un concert, no és un musical, no és teatre, i alhora, ho és tot…El vel de misteri que cobreix aquest espectacle és la seua major basa a l’hora d’atraure a un públic que ha d’anar preparat per a passar una vetlada irreverent, disbauxada, i abans de res, absurda…amb aquest caràcter desenfadat i les seues tornades per a corejar en comunió amb el públic assistent…” (Ismael Lomana)

El repartiment ho componen el propi Pardo, Fele Martínez, Richard Collins Moore, Veronica Ronda, Jorge Rueda, Cristina Gallego, Nacho Vera, Antonio Gómez, Gloria Albalate i Vicente Colomar.

El Teatre Principal ha activat un descompte especial de finalització de temporada 2 X 1 en les entrades de pati de butaques.

DATES:

Dissabte 9 de juny a les 20 h

FITXA:

ESPECTACLE: Mueblofilia

DRAMATÚRGIA I ADREÇA: Rulo Marró

REPARTIMENT:

Rulo Pardo

Fele Martínez

Richard Collins Moore

Veronica Ronda

Jorge Rueda

Cristina Gallego

Nacho Vera

Antonio Gómez

Gloria Albalate

Vicente Colomar.

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Palco corrido: 18 €

Amfiteatre: 12 €

 

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda