Els-les escriptors i escriptores d’Alacant ixen a la recerca de lectors viatgers

Els-les escriptors i escriptores d’Alacant ixen a la recerca de lectors viatgers

Un centenar d’autors-es de l’Associació d’Escriptors d’Alacant i Província, als quals s’han unit creadors de diverses agrupacions, com de l’Associació d’Escriptors de Madrid, han organitzat una fira amb les seues obres en el vestíbul de l’Estació de trens. Els escriptors ixen així a la recerca de lectors viatgers per a promocionar i vendre els seus llibres de forma directa.

La Fira del Llibre d’Autors Independents d’Alacant i Província ha obert en el vestíbul principal de l’Estació Adif i podrà ser recorreguda fins al diumenge 8, amb horaris ininterromputs de 10 a 21 hores.

La regidora de Cultura d’Alacant, María Dolores Padilla, ha participat en l’acte d’obertura al costat del president de l’associació, Francisco Carrión; la secretària general, Maruja Moyano; el tresorer, Pablo Guillén, i dos representants d’Adif, Juan Bautista Cano, sotsdirector d’estacions de l’Est, i Esteban Soto, cap de l’estació d’Alacant. La senadora popular Asunción Sánchez Zaplana, de trànsit en l’estació de camí a Madrid, s’ha interessat per aquesta iniciativa i ha compartit l’acte amb els seus protagonistes.

La senadora Asunción Sánchez Zaplana, la concejal María Dolores Padilla, con los representantes de la Asociación de Escritores y de Adif, en la apertura. Foto: Gabinet Premsa. Ayto. Alicante

La senadora Asunción Sánchez Zaplana, la concejal María Dolores Padilla, con los representantes de la Asociación de Escritores y de Adif, en la apertura. Foto: Gabinet Premsa. Ayto. Alicante

La proposta, que ha convertit un espai de trànsit en una trobada cultural, envia als passatgers un cridaner missatge des del seu cartell: “Un viatge, replet d’estacions, on les vides es creuen, com ho fan les històries d’un llibre”.María Dolores Padilla ha recordat que “l’Associació d’Escriptors d’Alacant es va presentar públicament en el curs d’una roda de premsa en l’Ajuntament, en el mes de novembre de 2017, i el seu primer acostament als lectors va ser celebrat el març passat en el hall de l’Estació d’Autobusos. Va ser un assaig positiu que ha desembocat en aquesta Fira de Llibres d’Autors d’Alacant”.

A més, ha elogiat que Adif per afavorir aquesta confluència cultural per a relacionar a autors de diferents gèneres i als usuaris de l’estació. “D’aquests contactes estic segura que sorgiran noves idees, noves obres i molts llibres dedicats”.

Els portaveus d’Adif han convidat als escriptors a utilitzar altres estacions de la província per a aquest tipus d’iniciatives fomentadoras de la lectura, la qual cosa ha sigut aplaudit pels autors.

A més de les citades associacions d’escriptors d’Alacant i Madrid, en aquesta I Fira d’Autors Independents exhibeixen “Escritores en su Tinta”, “Gramática Parda”, “La estación de las palabras”, “El picudo Blanco”, “Anuesca” i la “Asociación Crisálida”.

La fira proposa als viatgers llibres de narrativa contemporània, ciència ficció, de suspens, novel·la històrica i romàntica, poesia, obres infantils, relats i revistes, com AUCA de les Lletres.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X