L’edil d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat la V Ruta Ermites del Camp d’Elx, un esdeveniment esportiu que conjumina esport i cultura i que se celebrarà els dies 17 i 18 de novembre.

Es tracta d’una prova senderista, no competitiva, de baixa dificultat, organitzada anualment per l’Ateneu de la Policia Local Elx/Elx, que recorre durant dos dies onze de les ermites més representatives del Camp d´Elx, oberta a tot tipus de públic i en la qual segons la seua estructura es pot realitzar quasi a mesura.

El dissabte 17 s’eixirà a les 07:30h de Diagonal del Palau, al costat del MAHE, però cal estar a les 07:15h per al lliurament de credencials. L’arribada aqueix dia, està prevista a les 18:10h en el Passeig del Progrés de la Foia. El diumenge 18, s’eixirà a les 07:00h des de la C/ Andrés Boix Agulló, en la porta lateral de l’I.I.S., per a arribar segons la previsió, al Passeig de Jaca a les 14:50h.

L’Ateneu instal·larà un alberg en l’I.I.S. La Foia d´Elx, per a acollir als qui vulguen passar la nit del dissabte, disposant de matalassets, vestuaris i dutxes amb aigua calenta, serà per a açò requisit indispensable fer-ho constar en el qüestionari d’inscripció. Així mateix, al matí s’oferirà un desdejuni per als qui hagen optat per pernoctar en l’alberg.

Cada participant se li lliurarà una cartilla, la qual serà personal i intransferible. En ella a més dels segells de cada ermita, s’indicarà si pernoctarà o no en l’alberg i si té permès l’accés al dormitori. És imprescindible portar el DNI o document identificatiu vàlid, doncs aquest pot ser requerit tant pels membres de l’organització com de la seguretat.

Per a més informació cal consultar la web www.ateneopolicialocalelche.es.