L’Auditori de La Nucia acull aquest dissabte 22 d’octubre a les 20 hores l’estrena de la nova  producció i gira nacional de “History of Rock 2” amb tot el millor del rock mundial. Aquesta estrena ha alçat una gran expectació i només queden les últimes entrades, que es poden adquirir en les taquilles de l’Auditori o a través de la plataforma Instant Tiquet: https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/
“History of Rock 2” fa vibrar amb els grans èxits de la història del rock des d’Elvis Presley a The Beatles, Rolling Stones, Dire Straits, U2, Deep Purple, Metallica, Guns N´Roses, Bon Jovi, Aerosmith, AC/DC i altres. La nova producció “History of Rock 2” compta amb vocalistes internacionals abrigallats per una potent banda de rock i una gran posada en escena perquè tots els espectadors puguen descobrir o gaudir amb els temes llegendaris de rock.
La nova producció History of Rock 2 es presenta en una gira nacional i impactant pels grans auditoris i teatres d’Espanya. És el nou espectacle dels creadors de Symphonic Rhapsody of Queen una de les produccions musicals amb intèrprets internacionals més vistes en els escenaris d’Espanya.
Estrena a La Nucia
Els espectadors de l’Auditori de La Nucia seran els primers a veure i escoltar en directe aquesta nova producció musical “History of Rock” i ser testimonis de la gran estrena i inici de la gira nacional. De fet aquesta setmana s’ha realitzat els assajos i preparació de la gira nacional a l’auditori nuciero.
History of Rock 2 ofereix als espectadors una producció impactant i un nou repertori de cançons, totes elles grans èxits del rock de tots els temps. La gira nacional de History of Rock 2 inclou els grans auditoris i teatres del país.
L’Auditori de la Mediterrània ha acollit totes les estrenes de les produccions anteriors, anomenades totes elles History of Rock: La primera es va estrenar al febrer de 2015, la segona gira a l’octubre de 2016 i la tercera al març de 2018 recorrent després els grans auditoris d’Espanya.
Entrades a la venda
Les entrades per a veure “History of Rock 2” en Auditori de la Mediterrània estan a la venda al preu de 28 euros. Preu únic. Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet en web o per telèfon 902 444 300 o en el següent enllaç: https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/