Una exposició única de fotografies realitzades per persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Sant Rafael veu la llum en un lloc únic.
Amb la intenció de mostrar la mirada de les persones amb discapacitat intel·lectual sobre la importància de l’aigua de la seua ciutat i gràcies a la col·laboració d’Aigües d’Alacant, la fotorreportera alacantina Pilar Cortés ha dirigit aquest taller per a 14 fotògrafs i fotògrafes del Centre Sant Rafael.
S’han realitzat diverses eixides per a conéixer la importància de l’aigua i el seu cicle en diferents espais urbans de la ciutat d’Alacant, com són: la plaça Gabriel Miró, el Parc La Marjal, la font de la plaça de la Mar, Museu de l’Aigua d’Alacant, etc. Allí s’ha donat regna lliure a la creativitat per a fotografiar allò que més els agradara o cridara l’atenció.
Com a fruit d’aquest treball, 25 fotografies de gran format estaran exposades en les tanques exteriors del parc La Marjal d’Alacant, els mesos d’octubre, novembre i desembre que s’inaugura dilluns que ve 2 d’octubre a les 11.30 h. al parc.
La iniciativa ha sigut possible gràcies a:
AIGÜES D’ALACANT
Aigües d’Alacant és una companyia amb 125 anys d’experiència en gestió del cicle integral de l’aigua. Amb una clara aposta per la sostenibilitat i la protecció del medi ambient a través de la innovació, al costat de la cura de les persones, Aigües d’Alacant treballa en els municipis d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan d’Alacant, El Campello, Montfort i Petrer.
PILAR CORTÉS
Fotógrafa de premsa i documental com a mitjà per a divulgar la història o els fets. Cerca conéixer la realitat que li envolta a través de la fotografia. Treballa des de 1995 per al Diari Informació d’Alacant, d’Editorial Premsa Ibèrica. Dirigeix el Taller Em Veus sobre fotografia i discapacitat des de l’any 2017.
SANT RAFAEL
Entidad social que manté des de fa més de 40 anys a Alacant, un compromís permanent per la defensa de la dignitat i drets de les persones amb discapacitat intel·lectual amb majors necessitats de suport. Sant Rafael presta suports a més d’un centenar de persones amb discapacitat mitjançant una residència, un centre de dia, habitatges amb suports i diversos serveis d’atenció en la comunitat.