Arriba un dels espectacles més esperats d’aquesta temporada, una proposta musical creada entorn de la figura de Michael Jackson i avalada per la pròpia família de l’artista que està recorrent amb gran èxit escenaris nacionals i internacionals. La cita és el dissabte 6 d’abril en doble funció a les 18.30 i 21.30 h.

FOREVER The best xou about the KING OF POP realitza un intens recorregut pels majors èxits de qui va ser, sens dubte, un dels reis de la història del pop internacional, Michael Jackson. Un espectacle amb una posada en escena urbana, recursos audiovisuals i enorme qualitat artística a càrrec dels cantants, músics i ballarins, un musical que brilla per la qualitat artística de tot l’elenc, i en el qual es respira l’emotivitat que desperta entre els fans de l’estrela internacional.

Forever no és un musical qualsevol, torna als escenaris un artista irrepetible, la música del qual i obra són una influència entre els artistes actuals.

Després d’haver girat per tota la geografia nacional amb entrades esgotades en la majoria de les ciutats i abans de començar la seua gira internacional en la qual ja estan confirmats països com Portugal, Mèxic, França o Alemanya, arriba fins al Teatre Chapí de Villena FOREVER, l’únic espectacle avalat per tres membres de la família, farà les delícies dels amants del rei del pop.

Una oportunitat única per a gaudir d’un dels espectacles més reeixits d’enguany.

 

FOREVER. The best xou about the King of the Pop.

TEATRE CHAPÍ de VILLENA

Dissabte 6 d’abril 2019. 18’30 i 21’30 h.

Entrades des de 25