Directes Vibra Mahou x Low comença 2023 amb un dels màxims exponents de la nova ona pop a Espanya. La Paloma serà la protagonista de les primeres cites de l’any en el cicle creat per Low Festival i Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinc Estreles que impulsa trobades entorn de la música en directe. Dues sales emblemàtiques com la 16 Tones a València, així com la Sala Stereo d’Alacant, acolliran aquestes primeres trobades que calfaran el calendari de concerts en ple hivern.
La Paloma, es pujarà a l’escenari divendres que ve 27 de gener en la 16 Tones i un dia després en la capital alacantina. El públic tindrà l’oportunitat d’escoltar en primícia el nou senzill del quartet madrileny de noise pop, ‘El Adversario’. Amb aquesta cançó, li ha tornat a l’estudi després de l’èxit de ‘Una idea, pero es triste’, treball amb el qual van aconseguir l’equilibri perfecte de la fórmula que combina el noise, el gust per la melodia i lletres plenes de sentiments en cru. En aquesta nova etapa, la banda vol esprémer el seu directe i un repertori més conceptual.
Amb aquest cicle, el festival Low Festival i Vibra Mahou reforcen el suport a les sales en una aposta per compartir amb el públic l’essència dels millors directes del panorama nacional. Les entrades estan disponibles per 5€ –una consumició Mahou inclosa– en la web www.lowfestival.es.

Abonaments #Low2023 ja a la venda
Low Festival, que ja va anunciar fa setmanes les dates de la seua pròxima edició de 2023 (28, 29 i 30 de juliol) ja té disponible els seus abonaments de tres dies (general, VIP i VIP POOL ) tant en el seu web com en entradas.com