La Regidoria de Normalització Lingüística, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, ha presentat aquestes Festes 2018 la campanya Lèxic Fester.

Amb motiu de les Festes Patronals i de Moros i Cristians s’han editat uns ventalls amb un recull de vocabulari de termes relacionats amb el món de la festa. S’han confeccionat ventalls de diversos colors, tots molt vistosos perquè puguen ser un element visualment atractiu i alhora que permeten una lectura clara del lèxic que s’hi mostra.

Durant el primer passacarrers del dia 1 de setembre tingué lloc la presentació de la campanya per part de la regidora Ana Anton. En aquest acte es van repartir ventalls entre els festers i festeres que hi participaren. El proper dia 4 està previst que també se’n repartisquen entre els participants del passacarrers, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de la Unió de Festers.

A més a més, si alguna persona hi està interessada, podrà passar per l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Santa Pola i recollir un ventall.