La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrevella reobri el Museu d’Història Natural durant els tres mesos de primavera per a visita lliure i visites guiades gratuïtes amb la col·laboració de la Seu de la Universitat d’Alacant i la gestió de la científica María Luisa Molina.
El regidor de Cultura, Antonio Quesada, ha informat que la reobertura del Museu, situat en l’Avinguda Estació s/n,  serà aquest pròxim dissabte, 1 d’abril, en horari de divendres a diumenge, de 10.00 a 13.00 hores, i divendres a la vesprada de 17.00 a 19 hores. Les visites guiades seran gratuïtes i es realitzaran en caps de setmana alterns, segons el calendari inclòs en el cartell. L’últim dissabte de cada mes les visites guiades seran en anglés.
Així mateix, es realitzaran visites guiades per a centres educatius i visites guiades per a famílies i públic en general, d’una hora de duració i fins a un màxim de 30 persones/grup. Requereixen inscripció prèvia a través d’aquest enllaç http://turismodetorrevieja.com/web/?page_id=18911 o el codi QR del cartell.
El Museu d’Història Natural de Torrevella compta amb una gran representació de la biodiversitat d’espècies que ens envolten, tant marines com terrestres, algunes en perill d’extinció, altres endèmiques de la nostra zona, i altres tan rares i admirades que experts internacionals venen a Torrevella a contemplar-les.
Conté exemplars de Mamífers, Ornitologia, Herpetología, Ictiologia, Invertebrats Marins i Malacologia. Així, per exemple, trobarem esquelets de dofins mular i llistats, rorcuales, col·leccions de nius originals (abandonats després del període de cria) i de rèplica d’ous d’un total de 17 espècies d’ocells propis de la zona, tortugues babaues, mol·luscos marins de la Mar Mediterrània recollits durant els anys en les costes de Torrevella, així com donacions de particulars d’especial rellevància i altres tan singulars i úniques que han sigut reclamades per museus de Madrid, Barcelona, València i Paris.