L’espectacle Pablo Carbonell & SL s’avança un dia sobre la data inicialment prevista i es podrà veure en el Teatre Municipal Cervantes de Petrer el dimecres 1 de novembre, a les set i mitja de la vesprada.
Pablo Carbonell és un artista polifacètic. Va iniciar la seua carrera artística al costat de l’humorista Pedro Reyes en 1980 i prompte faria el salt a la televisió en el programa infantil La Bola de Cristall de TVE. En 1985, va formar el grup Els Toreros Morts, amb el qual continua actuant, i que va compondre algunes de les cançons més famoses de la història del Pop-Rock Espanyol. Va començar a col·laborar en programes de televisió i com a reporter en el popular Caiga Qui Caiga. Continua compaginant teatre, sèries i pel·lícules com a actor, guionista i director, la qual cosa no li impedeix penjar-se la guitarra i amenitzar la vetlada mesclant monòlegs amb cançons, aquesta vegada acompanyat de S.L. que són: Fernando Polaino, Albert Anguela i Chus Herrera.
La regidoria de Cultura recorda que aquest pròxim dijous, 12 d’octubre, al parc del Campet, a les sis de la vesprada el grup La Trocola Circ actua amb el seu espectacle “Potted”. Els quatre membres de la companyia s’uneixen amb l’interés de crear un espectacle únic i original, basat en la investigació de l’espai, els objectes, les estructures i el ritme. L’entrada és lliure.
I el dissabte, 14 d’octubre, la Companyia Una altra Dansa posa en escena l’espectacle de dansa “10 Sonets”, en el Teatre Cervantes a les set i mitja de la vesprada. Entrades a 5 euros, gratuïtes per a jubilats, aturats, menors i estudiants (es requereix justificar aquesta condició en l’entrada al teatre).

El cap de setmana cultural es tancarà el diumenge dia 15 amb la sarsuela “La Cort del Faraó”, a càrrec de la Companyia Lírica Alacantina, amb un elenc d’artistes entre els quals destaca la cantant petrerina M. Carmen Yelo. Entrada 10 € anticipada, general en taquilla: 12 €.