L’empresa MUSTANG, a través del seu programa ARTMUSTANG, convoca l’oferta de THE SUMMER ART CAMPUS, un campament on els més joves (7-12 anys) donen regna solta a la seua imaginació a través d’activitats que fomenten la intel·ligència creativa, les habilitats socials i l’autoestima.

La proposat són dues setmanes acompanyats per artistes plàstics, il·lustradors, músics, escenògrafs i especialistes en variades disciplines creatives des del 25 de juny al 6 de juliol: els participants més joves realitzaran action painting, instal·lacions artístiques, s’iniciaran en les noves tecnologies, la il·lustració, l’art reciclat, descobriran el còmic, l’escenografia i visitaran el MUPE de Elche per a conèixer d’a prop als dinosaures.

Expo Chinese Work. Elia Torrecilla y Jaime Reina

Exposición MAG: Chinese Work. Elia Torrecilla y Jaime Reina. Foto: Juanjo Cervetto

L’horari de l’activitat diària serà de 9.00 a 14.00 h i té un preu de 200 €, tots inclòs (professionals, materials, etc…).  L’activitat està organitzada per l’entitat H. Agència Creativa a qui pertany l’artista Miriam Martínez Guirao. La preinscripció es realitzarà enviant un mail a agenciacreativah@gmail.com

ART MUSTANG és una entitat sense ànim de lucre compromesa amb la cerca de noves vies d’aproximació cap a la creació contemporània a la societat. Aquesta entitat trau l’art dels espais pensats per a l’ús expositiu en exclusiva, posant en pràctica la màxima. “L’art i la cultura poden estar en qualsevol lloc”.

Exposiciòn MAG: Lampyridae. Carlos Corona. Foto: Juanjo Cervetto

Exposiciòn MAG: Lampyridae. Carlos Corona. Foto: Juanjo Cervetto

Volen que la creativitat forme part del dia a dia de les persones. Perquè pensen que tant creació com a art fan més lliures a les persones. Assumeixen un Compromís amb la societat en general i amb la creació en particular, creient fermament en què la suma d’aqueixa visió enriqueix el resultat i treballant mà a mà amb artistes, creadors, institucions i qualsevol que s’acoste al MAG, establint vies de Col·laboració constants que amplifiquen el seu objectiu d’acostament a la creació actual.

Si t’ha agradat aquesta activitat, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda