La mostra, organitzada per la Regidoria de Cultura, podrà visitar-se fins al pròxim 6 de novembre en el Espai d’Art de l’Ajuntament
La Regidoria de Cultura va inaugurar aquest setmana l’exposició retrospectiva ‘Tota una vida’ sobre l’obra d’Estimant, artista plàstic establit a Benidorm des de fa més de 50 anys. A l’acte oficial va acudir el propi artista i al costat d’ell es trobaven membres de la seua família, així com l’alcalde de la ciutat, Toni Pérez i el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i membres de la corporació local.
En la mostra es poden veure obres que arrepleguen paisatges urbans de Benidorm i del seu entorn natural, localitats veïnes o escenes quotidianes, en les quals la mar i la badia de la ciutat estan molt presents. Dins de l’exposició també hi ha un espai dedicat als retrats i a la cartelleria, gènere que ha cultivat durant dècades fonamentalment vinculat al món de la festa. Just en aquest àmbit va desenvolupar una de les seues aportacions més recognoscibles pels benidormenses: el logo de l’Associació de Penyes ‘Verge del Sofratge’, conegut popularment com ‘el penyet i la penyeta’.
L’edil de l’àrea, Jaime Jesús Pérez, que va fer un repàs dels principals trets de l’artista i la seua obra, va explicar que l’exposició “és una mostra de totes les facetes artístiques que ha cultivat Amandio”. També va agrair a la família “la seua dedicació a l’hora de seleccionar les obres, l’esforç realitzat per a comptar amb aquesta magnífica exposició que brilla en el nostre Espai d’Art de l’Ajuntament” fins al pròxim 6 de novembre.
Arancha, filla d’Amando, es va dirigir al seu pare per a assenyalar que “hui complim la teua il·lusió” al mateix temps que li va agrair “per haver-nos transmés el teu amor per la pintura”
L’acte el va tancar l’alcalde, que va destacar “la felicitat que suposa tindre ací aquesta mostra” i va ressaltar que eren presents en la inauguració “els que t’han seguit i estimat en la teua trajectòria i solo uns pocs dels molts que et volen”.