Concerts de Jazz a Tabarca
Aquest cap de setmana tindrem dos concerts molt especials a l’Illa de Tabarca. Aquest divendres a les 20 hores el vibrafonista Arturo Serra Quartet, amb Rafa González al saxo, Curro García a la bateria i Andrés Lizón contrabaix. I el dissabte a la mateixa hora farà un concert el grup Assot i Jazz.
L’entrada és gratuïta i sense reserva. Hi haurà viatge de retorn a Santa Pola a les 24h. Imprescindible reservar el viatge d’anada, i volta, amb l’empresa Tabarbus trucant al telèfon 687916450.
Més informació: https://cutt.ly/ycnf3oq

Humor en el Principal
Aquest cap de setmana el Teatre Principal s’ompli d’humor amb el monòleg PER FI NOMÉS! És un espectacle que combina el que es diu i com es compta, a través del gest i la paraula de Carles Sans, qui perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, aconseguint una fantàstica empatia entre actor i espectadors.
Més informació i entrades: https://cutt.ly/vcnilfr

Cicle Urbà al Castell de Santa Bàrbara
Les Ninyas del Rotlle són un duo format per Laüra Bonsai i Felinna Vallejo, dues joves catalanes i amigues d’anys, i un dels projectes musicals més interessants de l’escena del rap a Espanya. Aquest dissabte obrecen un concert al Castell de Santa Bàrbara a les 22 hores.
Les entrades tenen un cost de 14 euros: https://cutt.ly/xcnjfgf

Art i música en Les Cigarreras
El Centre Cultural Les Cigarreras inaugura aquest divendres una nova exposició del Consorci de Museus de la C.V. «Art Contemporani de la Generalitat Valenciana IV» que estarà disponible en La Caixa Blanca fins a desembre. A més, aquest dissabte a les 18 hores tindrà lloc un taller entorn d’aquesta exposició gratuït i amb places limitades i, a partir de les 19 hores. El Centre Cultural celebra la Festa premàquina amb els concerts de Paco Moreno i Xenia. D’altra banda, per als més xicotets ofereix el musical familiar «El regne del revés» també aquest dissabte a les 19 hores en la Caixa Negra.
Tota la informació: https://cutt.ly/ncwxqu0

Festes Raval Roig
El Raval Roig celebra els seus més de 180 anys de festa documentada aquest cap de setmana amb múltiples activitats al llarg del dia i la nit. Aquest divendres començarà amb la tradicional ‘despertá’ i després Sardinada Popular, Concurs de paelles, Cercaviles, jocs populars, desfilada, playbacks, actuació musical i revetla. El dissabte serà el torn de la Festa de l’Espuma, el Concurs de Calders i Allioli, Desfilada de Disfresses Infantils, espectacle de màgia i rock en directe. El diumenge hi haurà una ‘Poalà’, degustació d’Anís, paella gegant, carrera de cintes amb moto o xocolatada infantil.