L’Ajuntament d’Alcalalí ha organitzat per quart any consecutiu “Feslalí, Alcanalí en flor”, un complet programa d’esdeveniments des del 2 al 24 de febrer, l’objectiu del qual és mostrar el potencial turístic del municipi d’interior, dotant de protagonisme als paisatges d’ametlers en flor, al producte de l’ametla, i a la gastronomia autòctona.

Per això, el dissabte el dissabte 2 de febrer es presenta públicament la programació d’aquest esdeveniment, i s’inaugura la “IV Ruta de la Tapa amb ametla”. Aquest acte tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament, a les 12.00 h.

Alcanalí aposta per realitzar els seus atributs, i sens dubte febrer és el mes més adequat. Acomiadem l’hivern amb l’espectacle dels ametlers en flor, flors que la primavera transforma en ametles i que concentren en el seu sabor les aromes de la terra i les serres que ens emboliquen. Un any més, cuinem el paisatge per a tu i els nostres establiments et conviden a degustar un trosset del paisatge que podràs gaudir.

En la IV Ruta de la Tapa, del 2 al 24 de feb           rer podràs assaborir tapes clàssiques, menús innovadors, dolços d’origen àrab i l’ametla, per descomptat, protagonista de cada plat.

Aquest esdeveniment s’ha organitzat comptant amb la col·laboració de 10 establiments. Aquesta iniciativa que pretén posar en valor el paisatge dels ametlers en flor a través de la seua gastronomia.

Durant els quatre caps de setmana del mes de febrer, Alcanalí presenta una programació àmplia d’activitats, dirigida a tots els públics. Els visitants a més de poder assaborir l’ametla, participar en la IV Marató Fotogràfica #AlcalalíEnFlor”, en el Concurs de dolços amb ametla i en la II Trobada #InstaMeetFeslalí, també podran gaudir de caminades entre ametlers, rutes ciclistes i showcooking a càrrec de Evarist Miralles, en un entorn tenyit de roses i blancs.

Durant l’últim cap de setmana, els dies 23 i 24, tindrà lloc la “Fira de Productes i Oficis de la Terra”. Comptarem amb més de 25 llocs i la fira estarà amenitzada amb “muixeranga”, “dolçaina i tabalet”. També comptarem amb les actuacions de Dani Miquel, Jazzy Makers i el grup valencià revelació Els Jóvens.