El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que aquest pròxim diumenge, 9 d’octubre, a les 20.00 hores, es representarà en el Teatre Municipal l’obra “Un home de pas”, protagonitzada per l’actor Antonio de la Torre.
L’actor malagueny dona vida en les taules a un membre de la Creu Roja que va emetre informes erronis sobre el que ocorria en els camps nazis. Amb l’holocaust com a teló de fons, el llorejat actor Antonio de la Torre porta aquest cap de setmana a Torrevella l’obra ‘Un home de pas’, muntatge que suposa la volta als escenaris teatrals de l’intèrpret malagueny després de deu anys absent. De la Torre estarà acompanyat per María Morales i Juan Carlos Villanueva, en una peça teatral que dirigeix el cineasta Manuel Martín Cuenca basada en el documental ‘Un vivant qui passe’, de Claude Lanzmann.
La dramatúrgia és a càrrec d’un altre gran del cinema, Felipe Vega. En l’obra es narra una trobada fictícia entre dos personatges reals: el suís Maurice Rossel, cap d’una delegació de la Creu Roja Internacional que va visitar els camps d’extermini nazis sense «assabentar-se» del terrible que allí ocorria i el jueu Cosí Levi, un químic que va sobreviure a l’infern d’Auschwitz. En el repartiment intervé també una incisiva periodista, qui posa contra les cordes a Rossel. Antonio de la Torre qualifica al seu personatge, l’informador de Creu Roja, d’un «gran mediocre» i alerta que si no aprenem dels errors del passat, les atrocitats de l’holocaust «poden tornar a ocórrer».
Entrades a la venda en culturatorrevieja.com.