El final de l’any sempre és el moment de fer nous propòsits i assistir a més concerts pot ser un molt positiu i enriquidor. Per a posar-t’ho fàcil, Sala Euterpe et porta l’agenda completa de concerts fins a abril amb una gran varietat de cites que prometen convertir-se en nits inoblidables.
De moment, hi ha programats més de 30 esdeveniments fins a abril en els quals podràs gaudir de la millor música en directe, teatre d’improvisació i com a novetat, l’enregistrament en directe del podcast “Lo que me faltaba por ver” una vegada al mes.
El folk i el rock protagonitzen gener amb els concerts de Victoria Lerma (divendres 13), Santi Campos (divendres 20), Pez Mago (dissabte 21), Kevin Herm Connelly (divendres 27) i Txetxu Altube (dissabte 28).
Al febrer podràs gaudir d’un gran varietat d’estils musicals amb Andreu Valor (divendres 3), Pedro Guerra (dissabte 4 i diumenge 5) que ja té les entrades esgotades, Punk Sailor (divendres 10), M.I.T. (dissabte 11), Gilipollaz (dissabte 18), Pacoenlaluna (diumenge 19), The Buyakers (divendres 24), Casino (dissabte 25) i Alúa (diumenge 26).
Al març es pujaran a l’escenari de Sala Euterpe, The Niftys (divendres 10), Tangerine Flavour & Dalt Díaz (dissabte 11), Carlos Chaouen (divendres 17) amb les entrades esgotades, El Nido (dissabte 18), Huracán Romántica (divendres 24), Eva Sierra (dissabte 25), Biuti Bambú (diumenge 26) i Dani Flaco (divendres 31).
Com a avançament de la primavera, el mes d’abril actuaran Los Ruina (divendres 7), Pistol Packin’ Mama (dissabte 8), Javypablo (divendres 14), Hoonine dins del cicle AIEnruta (dissabte 15), Vol Fiji (divendres 21), Georgina (dissabte 22) i Jamones con Tacones (diumenge 23).
A més podràs gaudir de teatre d’improvisació amb Escola de Improvivencia A escena! (dijous 2 de febrer, 9 de març i 13 d’abril), Mermelada de Impro (dijous 19 de gener, 16 de febrer, 16 de març i 20 d’abril) i l’enregistrament del podcast en directe “Lo que me faltaba por ver” (dijous 26 de gener, 23 de febrer, 30 de març, i 27 d’abril).
De moment aquestes són les propostes artístiques que ens ofereix la sala de concerts de Sant Joan d’Alacant. Si vols estar al dia de tots els seus esdeveniments visita el seu web www.salaeuterpe.com per a ampliar informació i per a poder comprar les entrades per a tots els seus concerts. Alguns dels esdeveniments de la temporada eixiran a la venda els pròxims dies.